Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Про участь НТСЕУ у формуванні Енергетичної політики країни

Категорія: Новини Опубліковано: Середа, 09 вересня 2015 Автор: Олександр Дупак
Олександр Дупак

Шановні Колеги!

До вашої уваги Довідка про участь НТСЕУ у формуванні Енергетичної політики країни шляхом залучення громадськості до незалежної експертної оцінки відомчих рішень та повідомлення про відзначення 135-річчя НТСЕУ.

У 2015 році Науково-технічній спілці енергетиків та електротехніків України виповнюється 135 років. Відзначення славного ювілею Товариства відбудеться у рамках ХІІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє», 22-24 вересня п.р., а також під час проведення науково-технічних заходів протягом року та Дня енергетика. Планується провести нагородження провідних фахівців галузі державними, галузевими та громадськими відзнаками. Це шана енергетикам усіх поколінь, які брали участь у створенні могутнього енергетичного комплексу нашої країни.

Вітання Вашої організації з нагоди 135-річчя НТСЕУ, а також пропозиції щодо нагородження відомих енергетиків за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетики України просимо терміново надіслати на адресу НТСЕУ.

Бажаємо всім колегам, творчим партнерам Спілки успішної плідної роботи!

З повагою до колег енергетиків

Віце-президент,
голова Виконкому НТСЕУ
О. Дупак