Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Оресту Чабану – 85

Категорія: Новини Опубліковано: Середа, 02 березня 2016 Автор: НТСЕУ
Орест Йосифович Чабан

Вельмишановний
Оресте Йосифовичу!

Щиро вітаємо Вас із ювілеєм – 85-річчям від Дня народження!

Ви поєднали в собі кращі якості інженера-енергетика, науковця, талановитого педагога, державного і громадського діяча. І за часи Радянського Союзу, і в незалежній Україні завжди брали участь у формуванні доктрини, стратегії і програм розвитку паливно-енергетичного комплексу, дбали про енергетичну безпеку країни.

Ваші глибокі знання, професійність і пріоритетність державних інтересів при вирішенні проблем розвитку енергетики відзначаються Вашими колегами по роботі в ОРГРЕСі, наукових та учбових закладах, науково-технічному товаристві енергетиків та електротехніків України.

Високо цінуємо Ваш внесок у вирішення гуманістичних проблем, збереження та інтеграцію духовних основ національного розвитку країни і лемків в загальноєвропейський та загальносвітовий простір.

Дякуємо за самовіддане, професійне служіння енергетиці і рідній країні. Цього світлого дня зичимо Вам здоров’я, добра, родинного щастя, зажаданості у всіх сферах життя, любові рідних і близьких, розуміння та поваги друзів і однодумців.

Нехай і надалі доля дарує Вам невичерпні можливості для втілення у життя важливих проектів в сфері енергетики для добра народу України!

gramota-chaban

min-chaban

Чабан Орест Йосифович