VII конференція Інституту Адама Сміта «Український енергетичний форум»

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 01 березня 2016 Автор: НТСЕУ

Збільшення національного видобутку, диверсифікації та надійності енергопостачання шляхом реформ, прозорості й модернізації

Ukrainian Energy Forum

З 1 по 3 березня 2016 у київському готелі Hilton проходитиме VII Український енергетичний форум. Форум надає унікальне місце для зустрічі української та міжнародної енергетичних спільнот, щороку збираючи понад 300 вищих керівників енергетичної галузі з більш ніж 20 країн світу.

На Форумі вищі посадові особи ключових державних відомств, регулятивних і законодавчих органів ознайомлять існуючих і потенційних інвесторів з офіційними стратегіями і прогресом реформ. Очікуються виступи представників Міністерства енергетики і вугільної промисловості, Міністерства екології та природних ресурсів, Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу Верховної Ради, Державної геологічної служби, НАК Нафтогазу України, НАК Надра України, Укргазвидобування, НЕК Укренерго, Енергоринку та Комісії регулювання електроенергетики і комунальних послуг.

Відбудеться презентація проектів та аналіз оригінальних прикладів з практики від більш ніж 20 провідних енергетичних компаній (включно з нафтогазодобувними і генеруючими компаніями), що працюють в Україні. Це, зокрема ДТЕК, Укрнафта, Burisma Holdings, НАК Нафтогаз України, JKX Oil&Gas, Укргазвидобування, Shell, НАК Надра України, Донбасенерго, Geo Alliance, Центренерго, Shelton Petroleum, EuroCape New Energy, Cadogan Petroleum, Arawak Energy та інші.

Фокус-день, який присвячено сектору електроенергетики, буде своєчасною можливістю отримати свіжу інформацію стосовно імплементації нової ринкової моделі, експортних перспектив, спорудження нових генеруючих потужностей і зростання в галузі поновлюваних джерел енергії.

Основні дискусії круглих столів відбуватимуться навколо тем створення нової моделі газового ринку, удосконалення співпраці між газодобувними компаніями і Урядом, збільшення обсягів внутрішнього видобутку газу та нової моделі ринку електроенергії.