Сучасні методи і засоби контролю технічного стану турбогенераторів

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 05 квітня 2016 Автор: Ірина Мота
Сучасні методи і засоби контролю технічного стану турбогенераторів

23-27 травня 2016 відбудеться IV Міжнародна науково-практична конференція «Шляхи і методи підвищення економічності та надійності роботи турбогенераторів ТЕС, АЕС, ГЕС, що відпрацювали парковий ресурс. Сучасні методи і засоби контролю технічного стану турбогенераторів. Шляхи та методи дослідження і усунення вібрації турбогенераторів і допоміжного обладнання».

Серед організаторів Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України, Львівська Регіональна НТСЕУ (упорядник) разом з Міненерговугілля України, ДП НАЕК «Енергоатом», ТОВ «ДТЕК», Інститутом електродинаміки НАН України.

Мета конференції є обмін досвідом роботи наукового та експлуатаційного персоналу з проблем обґрунтування доцільності та терміновості проведення необхідних заходів для забезпечення надійної та ефективної роботи електрогенераторів та високовольтних двигунів та іншого енергообладнання ТЕС, АЕС, ГЕС, ТЕЦ.

На конференцію запрошуються фахівці Міненерговугілля, ДП НАЕК «Енергоатом», ТОВ «ДТЕК», «Укргідроенерго», Асоціації ТЕЦ, ДП завод «Електроважмаш», Інституту електродинаміки НАН України, Інституту енергетики та систем керування НУ «Львівська політехніка, НТУ «Київський політехнічний інститут», проектних інститутів та іноземні фахівці.

Конференція проводитиметься на базі пансіонату «Славський».

Контактна особа:
Мота Ірина Данилівна
032-256-32-48 (факс), 093-254-68-17, 067-39-42-955,
e-mail - ntseu @ zes.west.energy.gov.ua