Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’2016

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 31 травня 2016 Автор: НТСЕУ
PROBLEMS OF ENERGY MANAGEMENT SYSTEM – 2016

У Києві в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» розпочалася III Міжнародна науково-технічна та навчально-методична конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’2016». Організаторами Конференції виступили НТУУ «КПІ», Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, НТСЕУ за підтримки Міносвіти, Міненерговугілля, НВК «Укренергозбереження».

Конференція «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’2016» присвячена науковим, технічним, економічним та навчально-методичним проблемам побудови ефективних систем енергетичного менеджменту, які дають змогу підвищити енергетичну ефективність функціонування енергетичного сектора України, реалізувати політику енергоефективності та енергозбереження підприємств, організацій та установ.

Метою конференції є всебічний аналіз сучасних аспектів енергоефективності, енергетичного менеджменту та енергозбереження, демонстрація наукових досягнень і пошуку нових рішень щодо проблем енергоефективності та енергозбереження в різних галузях, а також їх практичне застосування на сучасному етапі розвитку енергетичних систем України та у сучасних умовах розвитку вищої освіти у сфері енергоменеджменту в контексті Болонського процесу.

В умовах постійно зростаючих цін на паливно-енергетичні ресурси, дефіциту коштів у державному, обласному та муніципальному бюджетах країни особливої актуальності набуває енергетичний менеджмент – управління та оптимізація енергоспоживання і витрат на енергоносії. Визнання важливості енергії як ресурсу, який вимагає такого ж менеджменту, як і будь-який інший дорогий виробничий продукт, є першим кроком до підвищення енергетичної та екологічної ефективності. Впровадження енергоменеджменту – це інноваційне рішення, пов’язане з модернізацією існуючого виробництва та управління на основі використання найкращої світової практики в енергетичному секторі.

Програма конференції «Енергетичний менеджмент: стан та перспективи розвитку – PEMS’16»

PROBLEMS OF ENERGY MANAGEMENT SYSTEM – 2016