Інституту енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ «КПІ» – 70!

Категорія: Новини Опубліковано: П'ятниця, 03 червня 2016 Автор: Олександр Дупак
IEE

Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 70-річчя з дня заснування.

Історія ІЕЕ починається із утворення у 1946 році за рішенням Ради міністрів СРСР гірничого факультету, а власне Інститут енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ «КПІ» у теперішньому статусі було створено в 1997 р. для проведення в Україні цілеспрямованої науково-освітньої та інформаційно-консультаційної діяльності в галузі енергозбереження та енергоменеджменту, розроблення ресурсозберігаючих та енергоефективних технологій.

Тісна співпраця Вашого колективу з НТСЕ України була започаткована деканом Винославським В.М. та директором Праховником А.В.

Нам приємно відзначити нашу плідну співпрацю із співробітниками Вашого Інституту, зокрема, при проведенні спільних міжнародних конференцій та семінарів, здійснення консультаційної діяльності, організації конкурсу «Молодь – енергетиці України».

В Інституті створено усі умови для надання студентам якісної вищої освіти. Професорсько-викладацький склад ІЕЕ – це плеяда відомих в Україні вчених та педагогів, які діляться зі своїми студентами глибокими знаннями і професійною майстерністю. Ваші студенти демонструють глибокі теоретичні знання та практичні навички. Тисячі випускників ІЕЕ успішно використовують отримані в alma mater ґрунтовні знання, вміння й навички у своїй професійній діяльності.

В Україні добре відомий Ваш науковий потенціал. Ваші розробки знайшли широке використання в паливно-енергетичному секторі нашої країни, у різних галузях промисловості.

Вітаючи колектив ІЕЕ НТУУ «КПІ» з 70-річчям, дозвольте від імені НТСЕУ побажати вам нових досягнень та професійних перемог, подальших перспектив розвитку, а вашим родинам – сімейного благополуччя, міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру та злагоди.

Виконком Центрального правління
Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України