Костянтину Вощинському – 85

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 27 вересня 2016 Автор: НТСЕУ
Костянтин Валентинович Вощинський

Заслуженому енергетику України Костянтину Валентиновичу Вощинському, який все своє свідоме життя віддав розбудові вітчизняної гідроенергетики, виповнюється 85 років.

Розпочинав трудову діяльність Костянтин Валентинович з пуску перших агрегатів Каховської ГЕС, потім будівництво та пуск Кременчуцької ГЕС. В біографії є і Київська ГАЕС, і Гідропроект, і Дніпрогідроенерго (де ювіляр обіймав посаду заступника голови правління).

Вік не заважає плідно працювати. Нині Костянтин Вощинський є радником генерального директора ПАТ «Укргідроенерго», член науково-технічної ради підприємства, заступник головного редактора виробничо-прикладного журналу «Гідроенергетика України».

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України поздоровляє ювіляра. Бажаємо і надалі творчою думкою і натхненням сприяти прогресивним починанням в енергетиці нашої держави.

Прийміть, шановний Костянтине Валентиновичу, щирі побажання міцного здоров’я, дружньої підтримки колег, сил та оптимізму у Вашій професійній діяльності на благо України.

Добра і щастя на довгі літа!