Пішов із життя Василь Карпушенко

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 07 лютого 2017 Автор: НТСЕУ
Василь Петрович Карпушенко

6 лютого 2017 року на 76 році пішов із життя голова Харківського регіонального Науково-технічного товариства енергетиків та електротехніків, член Центрального правління НТСЕУ, кандидат технічних наук, Заслужений машинобудівник України, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки

КАРПУШЕНКО ВАСИЛЬ ПЕТРОВИЧ

Василь Петрович після закінчення в 1970 році Харківського політехнічного інституту працював на Харківському заводі «Південкабель», пройшовши шлях від інженера-технолога до технічного директора, на посаді якого працював з 1987 по 2009 рік. З 2009 року до останнього часу – працював радником генерального директора з науково-технічного розвитку ПАТ «Завод Південкабель».

Роботу на заводі суміщав з викладацькою діяльністю, будучи доцентом кафедри «Електроізоляційна та кабельна техніка» Харківського політехнічного інституту. Отримав 57 патентів на винаходи, опублікував 48 праць, серед яких 3 книги та 4 науково-методичних видання.

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам і всім, хто завжди буде пам’ятати відомого фахівця, видатну особистість і славну людину Василя Петровича!

Вічна йому пам'ять!

Виконком НТСЕУ