Сучасні методи аналізу усталених режимів електричних мереж та стійкості електроенергетичних систем. Повідомлення

Категорія: Новини Опубліковано: Понеділок, 20 лютого 2017 Автор: НТСЕУ
***

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України (НТСЕУ), Львівська Регіональна НТСЕ України (упорядник), згідно зведеного Плану проведення науково-технічних заходів в галузі енергетики на 2017 рік разом з Міненерговугілля України, ДП НЕК «Укренерго», НУ „Львівська політехніка”, ТзОВ «ЕЛЕКС» та НВ «Інфотех» проводять V науково-практичну конференцію „Сучасні методи аналізу усталених режимів електричних мереж та стійкості електроенергетичних систем. Новітні досягнення у проведенні тренажерної підготовки оперативно-диспетчерського персоналу”, яка відбудеться 13-17 березня 2017 р. в смт. Славсько Львівської обл. в пансіонаті „Славський” (вул.Устияновича, 35). На конференцію запрошуємо фахівців центральних диспетчерських служб, (сектор електричних режимів), служб релейного захисту та автоматики ДП НЕК «Укренерго», енергосистем, обленерго, ДП НАЕК «Енергоатом», АЕС, ДТЕК, ТЕС, ГЕС, проектних інститутів.

Мета конференції:

Враховуючи нагальну та важливу актуальність тематичної спрямованості заходу, обговорення зазначених у програмі питань енергетичним співтовариством для злагодженої та ефективної співпраці усіх суб’єктів енергетичної галузі, запрошуємо Вас, шановні колеги, до участі у зазначеній конференції, у тому числі і в якості доповідачів.

У підтримку та розвиток традиції залучення провідних фахівців, науковців, державних і громадських діячів, керівників енергетичних підприємств до формування енергетичної політики країни та з метою інформаційного супроводження роботи енергетичної галузі, підвищення обізнаності професійної спільноти, популяризації національного і зарубіжного досвіду, запрошуємо до подальшої співпраці з громадською організацією, що має 136-річну історію!

Контактні особи:
Мота Ірина Данилівна – 032-256-32-48, моб. 093-254-68-17, 067-39-42-955,
e-mail - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,
Коновал Володимир Семенович – моб. 067-901-96-95