Вітаємо з ювілеєм Ірину Моту!

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 28 лютого 2017 Автор: НТСЕУ
Ірина Данилівна Мота

Сьогодні святкує ювілей заступник голови Львівської РР НТСЕУ, почесний енергетик України Ірина Данилівна Мота.

Ірина Данилівна народилася у Львові, закінчила Львівський політехнічний інститут (нині «Львівська політехніка») за фахом «Економіка енергетики», розпочала свій трудовий шлях у Львівенерго і всю свою подальшу діяльність зв’язала з енергетикою.

Нині Ірина Мота є членом Правління НТСЕУ, заступником голови Львівської РР НТСЕУ. Своєю самовідданою, багаторічною працею вона зробила вагомий внесок у розвиток електроенергетики України, створення засад громадянського суспільства країни, налагодження співпраці науковців та фахівців галузі у напрацюванні Стратегії розвитку вітчизняної енергетики.

Ірина Данилівна бере активну участь в організації та проведенні всеукраїнських і міжнародних науково-технічних заходів з обговорення актуальних питань розвитку енергетики, впровадження в галузі енергетики науково-технічних напрацювань науковців, а також ощадного споживання електричної та теплової енергії в економіці України.

Колектив НТСЕУ бажає Вам, Ірино Данилівно, міцного здоров’я, душевного комфорту, щастя, миру, злагоди та довгих років життя!

Віце-президент, голова Виконавчого комітету НТСЕУ,
заслужений енергетик України
Олександр Дупак