Тиждень альтернативної енергетики

Категорія: Новини Опубліковано: Понеділок, 06 березня 2017 Автор: Оргкомітет
Тиждень альтернативної енергетики

В рамках Тиждня альтернативної енергетики відбуватиметься чотири конференції: «Біоенергетика», «Сонячна енергетика», «Вітро і гідроенергетика», «Енергетика в промисловості та ЖКГ»

Запрошуємо представників компаній сфери відновлюваної енергетики, органів влади та інвесторів на найбільшу спеціалізовану конференцію з альтернативної енергетики в Україні - Alternative Energy Week. На майданчику Торгово-Промислової Палати України (Київ, вул. Велика Житомирська, 33) на чотири дні зберуться перші особи - власники, топ-менеджери і лінійні керівники лідерів ринку альтернативної енергетики України та інших країн, серед яких Польща, Білорусія, Австрія, Швеція, Фінляндія і Нідерланди.

Тиждень альтернативної енергетики буде проходити в новому форматі, що складається з двох блоків: в першій половині дня будуть презентовані кейси успішно реалізованих проектів з відновлюваної енергетики. Представники компаній презентують діючі і майбутні проекти, позначать актуальні проблеми впровадження власної електростанції та шляхи їх вирішення, визначать ключові тенденції і очікування на найближчі роки.

У другій половині дня у холі ТПП України пройде воркшоп, на якому будуть представлені кращі компанії в своїй галузі: інжинірингові та консалтингові компанії, виробники і дистриб'ютори обладнання, фінансові організації, галузеві асоціації та органи державної влади.

Також, під час проведення воркшопу у презентаційній зоні Ви зможете ознайомитись з інноваційними ідеями українських Start-Up проектів.

Alternative Energy Week 2017 - це унікальна можливість зустріти старих і нових друзів, налагодити бізнес-комунікацію і укласти договори, ознайомитися з досвідом успішних компаній та інноваціями сфери альтернативної енергетики.

Програма і запрошення