Урочисте засідання Правління УСПП

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 Автор: НТСЕУ
УСПП

31 березня відбудеться урочисте засідання Правління УСПП, присвячене 25-ій річниці з дня створення Союзу.

Серед учасників заходу – партнери УСПП: представники уряду та парламенту, іноземних диппредставництв, бізнес-асоціацій, громадських об’єднань, керівники наукових інституцій тощо.

Ділова спільнота озвучить плани своєї діяльності на перспективу, ключові напрямки співпраці в державно-приватному партнерстві.

Засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, виставковий центр ТПП України Chamber Plaza (центральний вхід, 1-й поверх)

Із звернення Анатолія Кінаха, президента УСПП

Шлях протяжністю у 25 років майже повністю співпадає з життям нашої молодої держави, яка напружено, долаючи чисельні перешкоди, шукає своє місце під сонцем. Немало труднощів випало на її долю. Серйозні трансформації відбулися в політичній, суспільній, економічній сфері. Вирували Майдани, люди виходили на вулиці зі справедливим протестом заради кращої долі. Ми боронили рідну країну від агресора, і боротьба за її незалежність, територіальну цілісність та державність ще триває.

Як і напружена робота щодо відродження економіки, зміни її курсу – в напрямку сталого розвитку, за цивілізований, відповідний міжнародним стандартам діловий клімат. Немає жодного рішення наших з’їздів чи правлінь, де не йшлося б про проблеми господарювання, про необхідність допомоги певним підприємствам або навіть цілим сферам. Але ніколи ми не ставали на позиції популізму або відстороненої критики – завжди намагалися підставити владі плече, розділити з нею відповідальність за стан справ, виручити, допомогти, убезпечити від помилки.

Діалог з владою – його форми, механізми, а головне – ефективність – ми відпрацьовували дуже ретельно. Підписували з урядом угоди про співробітництво, пропонували актуальний порядок денний, створювали нові майданчики для обговорення проблем. Його основний здобуток – чисельні працюючі комунікації, які ми налагоджуємо та використовуємо задля підтримки та розвитку промисловості, підприємництва.

Наш Союз є колективним управлінським мозком української економіки, інтелектуальним центром сучасних менеджерських рішень. Як надійний каркас становить опору будівлі, так і регіональні відділення є тим могутнім хребтом, що визначає життєздатність та спрямованість нашої організації в майбутнє.

Сьогодні у нашому складі – майже п’ятдесят колективних членів. В Антикризову раду громадських організацій, яку ми створили в 2014 році для того, щоб долучитися до активної боротьби з деструктивними явищами в економіці, увійшло майже сто структур. Це майбутнє розвитку громадянського суспільства, неурядових організацій – різноманітні та своєрідні за походженням, вони приречені об’єднатися, щоб бути переконливими, знайти підтримку в народі, досягнути поставленої мети.

Нині УСПП значно впевненіше почувається на міжнародній арені. Створене представництво українських ділових кіл у Брюсселі, започатковані постійні стосунки з найвпливовішим підприємницьким об’єднанням Європи Businesseurope, активно працює Центр підтримки експорту, налагоджуючи контакти з бізнесом США, Канади, Європейського союзу.

Дорогі колеги!
НТСЕУ побажає вам нових досягнень та професійних перемог, подальших перспектив розвитку, а вашим родинам – сімейного благополуччя, міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру та злагоди.