Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Діагностика технічного стану електричного обладнання

Категорія: Новини Опубліковано: Понеділок, 10 квітня 2017 Автор: Ірина Мота
Діагностика технічного стану електричного обладнання

Науково-практична конференція «Діагностика технічного стану електрообладнання електростанцій, підстанцій, повітряних ліній та трансформаторних олив в сучасних умовах. Нормативна база, проблеми та перспективи»

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України, Львівська Регіональна НТСЕ України (упорядник), згідно плану роботи НТСЕ України на 2017 рік разом з Міненерговугілля України, ДП НЕК «Укренерго», НУ «Львівська політехніка», ТОВ НІЦ ЗТЗ «СЕРВІС», проводять науково-практичну конференцію «Діагностика технічного стану електрообладнання електростанцій, підстанцій, повітряних ліній та трансформаторних олив в сучасних умовах. Нормативна база, проблеми та перспективи», яка відбудеться 24-28 квітня 2017 р. в с.м.т. Славсько Львівської обл. в пансіонаті «Славський» (вул. Устияновича, 35).

На конференцію запрошуємо фахівців електроцехів станцій, служб підстанцій, ізоляції та діагностики ДП НЕК «Укренерго», енергосистем, обленерго, ДП НАЕК «Енергоатом», АЕС, ДТЕК, ТЕС, ГЕС, проектних інститутів, залізниці та інш.

В Україні значна частина електрообладнання напругою до 750 кВ знаходиться в експлуатації більше 25 років. Таке обладнання вже вичерпало свій ресурс експлуатації і вимагає своєчасного виявлення початку розвитку дефекту та визначення залишкового ресурсу ізоляції. Тому на сьогоднішній день питання діагностики електрообладнання є дуже актуальним.

Мета конференції:

  • обговорення питань експлуатації та діагностування електричного обладнання електростанцій, ПС, ПЛ;
  • обговорення питань експлуатації трансформаторної оливи та діагностики по хроматографічному аналізу розчинених газів (ХАРГ);
  • стан нормативної документації.

Початок конференції 25 квітня 2017 р. о 10.00. Заїзд учасників 24 квітня 2017 р. До Славська можна доїхати потягом Київ-Ужгород, Харків-Ужгород, Одеса-Ужгород, Львів-Ужгород, Львів-Мукачево, де на вокзальній площі на учасників буде очікувати транспорт пансіонату.

Заявку на участь необхідно надіслати в оргкомітет до 17 квітня 2017 р.

Теми доповідей приймаються до 17 квітня 2017р. Доповіді або тези просимо надати в електронному вигляді з метою подальшої публікації в журналі «Электрические сети и системы».

Програма Конференції (проект)

Контактна особа:

Мота Ірина Данилівна
032-256-32-48, моб. 093-254-68-17, 067-39-42-955,
e-mail - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.