XXIII Міжнародна науково-технічна конференція з питань реконструкції та модернізації об’єктів електроенергетики

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 21 вересня 2010 Автор: НТСЕУ

6-10 вересня 2010 року у смт Миколаївка (АР Крим) відбулася XXIII Міжнародна науково-технічна конференція «Проблеми реконструкції та модернізації об’єктів електроенергетики та їх науково-технічного супроводу».

Конференцію організовано та проведено за участю Міністерства палива та енергетики України, Національної академії наук України, Комітету Верховної Ради України з питань ПЕК, Галузевого резервно-інвестиційного фонду розвитку енергетики України.

На конференції було заслухано 53 доповіді, виступи та повідомлення, проведено круглі столи «Реформування Оптового ринку електроенергії. Організаційні, технічні, законодавчі і фінансово-економічні проблеми» (керівник О.О.Нікітін) та «Безпека об’єктів електроенергетичної галузі країни» (керівник М.О.Кононенко). У роботі конференції взяли участь понад 90 представників академічних, вузівських та галузевих інститутів, проектних та науково-дослідних організацій, вітчизняних та іноземних компаній, громадських організацій.

Рішення XXIII Міжнародної науково-технічної конференції з питань розвитку енергетики України в рамках відзначення 130-річчя НТСЕУ «Проблеми реконструкції та модернізації об’єктів електроенергетики та їх науково-технічного супроводу»

Рішення круглого столу «Реформування Оптового ринку електроенергії. Організаційні, технічні, законодавчі і фінансово-економічні проблеми»

Рекомендації Круглого столу «Безпека об’єктів електроенергетичної галузі країни»

Матеріали конференції публікуватимуться окремою збіркою.

Фоторепортаж