Досвід впровадження елегазового устаткування в енергетиці України, перспективи, експлуатація та ремонт

Категорія: Новини Опубліковано: П'ятниця, 17 листопада 2017 Автор: Ірина Мота
Досвід впровадження елегазового устаткування в енергетиці України, перспективи, експлуатація та ремонт

 

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України, Львівська Регіональна НТСЕ України (упорядник), згідно плану роботи НТСЕ України на 2017 рік разом з Міненерговугілля України, ДП НЕК «Укренерго», НУ «Львівська політехніка» проводять науково-практичну конференцію «Досвід впровадження елегазового устаткування в енергетиці України, перспективи, експлуатація та ремонт» з 4 по 8 грудня 2017 р.

До участі у конференції запрошуємо фахівців Міненерговугілля, ДП «НЕК «Укренерго», енергосистем, ДП НАЕК «Енергоатом», ПрАТ «Укргідроенерго», ДТЕК, обленерго, енергогенеруючих компаній, АЕС, ТЕС, ГЕС, ТЕЦ, ПАТ «ЛьвівОРГРЕС», фахівців Укрзалізниці, нафтогазового комплексу, промислових підприємств та науковців ВУЗів.

Мета конференції: обговорення питань щодо застосування досвіду зарубіжних та вітчизняних підприємств з питань експлуатації елегазового обладнання, модернізації енергооб’єктів та надання виробниками рекомендацій щодо їх ефективного технічного обслуговування для забезпечення надійної та довготривалої експлуатації.

Початок конференції 5 грудня 2017 р. о 10.00. Заїзд учасників 4 грудня 2017 р. До Славська можна доїхати потягом Київ-Ужгород, Харків-2 - Ужгород, Одеса-Ужгород, Львів-Ужгород, Львів-Мукачево, де на вокзальній площі на учасників буде очікувати транспорт пансіонату.

Заявку на участь необхідно надіслати в оргкомітет до 27 листопада 2017 р.

Контактні особи:

Мота Ірина Данилівна – 032-256-32-48, моб. 093-254-68-17, 067-39-42-955
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,

Прудніков Сергій Михайлович моб. 067-144-02-84.

Доповіді будуть надруковані у журналі «Енергетика та електрифікація».