БРОНІСЛАВУ КРУПЕНЧИКУ – 90!

Категорія: Новини Опубліковано: Середа, 27 червня 2018 Автор: НТСЕУ

НАУКОВА ТА ІНЖЕНЕРНА ГРОМАДСЬКІСТЬ УКРАЇНИ ПОЗДОРОВЛЯЄ ЮВІЛЯРА І ДЯКУЄ ЗА ВКЛАД У РОЗВИТОК ЕНЕРГЕТИКИ КРАЇНИ

Крупенчик Броніслав Броніславович, ветеран енергетики, колишній заступник генерального директора ВЕО «Львівенерго», член ГО «Всеукраїнська Рада ветеранів праці енергетики» народився 30 червня 1928 року. Свою трудову діяльність в енергетичній галузі почав з 1954 року, стаж роботи в енергетиці 45 років.

За час роботи вніс вагомий внесок у будівництво і введення в експлуатацію Добротвірської і Бурштинської ТЕС, Калуської ТЕЦ, Рівненської АЕС, ЛЕП-750 Вінниця-Львів-Альбертірша (Угорщина), ЛЕП-750 Хмельницька АЕС-Жешув(Польща), ЛЕП-750 Рівненська АЕС-Західно-Українська ПС, вніс значний особистий внесок в організацію (вперше у світі) масового виробництва надійних в експлуатації й економічно ефективних високовольтних скляних ізоляторів, які знайшли широке застосування при спорудженні високовольтних ліній електропередач у світі.

Броніслав Броніславович має високий авторитет в енергетичних колах і громадськості регіону, неодноразово обирався депутатом районної і Львівської міської ради, був членом ЦК профспілки працівників енергетики України. Має державні нагороди: Орден «Знак пошани»(1971), знак «Відмінник енергетики і електрифікації СРСР»(1978), Медаль «Ветеран праці»(1984), знак «Почесний енергетик  України»(2008).

Нехай завжди Вам будуть надійною опорою рідні та близькі, вірні друзі і колеги, здоров’я Вам і родинного щастя.

З пошаною до Вас і найкращими побажаннями

Центральне правління НТСЕУ