Леонід Конторович отримав звання Почесний член CIGRE

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 28 червня 2018 Автор: НТСЕУ
II Регіональна конференція SEERC 2018: Енергетична безпека та інновації

З 12 по 13 червня 2018 у конгрессно-виставковому центрі «Парковий» в м. Киев відбулася II Регіональна конференція SEERC 2018: Енергетична безпека та інновації, організатором якої виступив Міжнародна рада з великих електроенергетичних систем CIGRE в Україні.

Міжнародна Рада з великих електричних систем високої напруги в 2018 році удостоїла звання «Почесний член CIGRE» Технічного Директора ПрАТ «Запоріжтрансформатор» Конторовича Леоніда Нісоновіча. Рішення про присвоєння звання приймається один раз в два роки і відзначає значний внесок представників електроенергетичної галузі різних держав в розвиток світової електроенергетики.

Звання «Почесного члена CIGRE» засновано в 1996 році. Важливими критеріями для його привласнення є багаторічний - більше 10 років - досвід членства в цій міжнародній організації і авторство великої кількості доповідей. Присвоєння звання «Почесний член CIGRE» є визнанням заслуг і підвищує авторитет українських учених і національного виробника електроенергетичного обладнання в міжнародному професійному співтоваристві.

У списку Почесних членів Леонід Нісоновіч ділить першість зі світовими лідерами електроенергетики, тим самим підтверджуючи високий рівень розвитку української електротехнічної галузі та ПрАТ «Запоріжтрансформатор», інтереси якого Леонід Нісоновіч представляє. ПрАТ «Запоріжтрансформатор» - підприємство, що має 70 річну історію роботи в індустрії трансформаторобудування, в черговий раз довів світове ім'я і бездоганну репутацію бренду, а також конкурентоспроможність і якість продукції національного виробника, не тільки на Україні, але і на світовому ринку поряд з іншими відомими компаніями галузі.

Довідка

SEERC (South Eastern European Region of CIGRE) є регіональним (Австрія, Боснія і Герцеговина, Греція, Італія, Косово, Македонія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Україна, Хорватія, Чехія, Чорногорія) об’єднанням CIGRE (Conseil International Des Grands Reseaux Électriques) – Міжнародної ради з великих електроенергетичних систем, яка нині включає 1100 колективних та 8 000 індивідуальних членів з 90 країн світу.

 

За темою:

II Регіональна конференція SEERC 2018: Енергетична безпека та інновації