Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

ПЕК України: сьогодення та майбутнє ’2018

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 16 серпня 2018 Автор: НТСЕУ
ПЕК України: сьогодення та майбутнє

6-8 листопада 2018 проходитиме XVI Міжнародний форум «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Мета Форуму:

  • Сприяння реалізації Енергетичної стратегії України до 2030 року для забезпечення надійного й ефективного функціонування енергосистеми країни, енергетичної незалежності та безпеки держави;
  • Демонстрація досягнень в паливно-енергетичному комплексі, націлених на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно‑правовий та науковий розвиток;
  • Створення ефективного майданчика для щорічних зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, плідного діалогу бізнесу і влади.

Підчас Форуму відбуватимуться:

- ГАЛУЗЕВА ЕКСПОЗИЦІЯ «ПЕК УКРАЇНИ» за участю національних компаній паливно‑енергетичного комплексу України продемонструє сучасний стан та перспективи подальшого розвитку енергетичної галузі.
Напрямки:
Електроенергетика
Теплова, атомна та нетрадиційна енергетика, гідроенергетика, електричні станції, електроенергетичні системи та мережі.
Паливна промисловість
Вугільно-промисловий комплекс, нафтогазова, нафтопереробна і уранодобувна промисловість.
Безпека об'єктів ПЕК

- XVI МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2018» презентує широкий спектр світових та вітчизняних зразків енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно‑провідникової продукції, автоматизованих систем управління енергоресурсами, енергозберігаючих технологій для оновлення об'єктів ПЕК та інших галузей промисловості.

- III МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «MINING INDUSTRY EXPO - 2018» яка представляє сучасну бурову, кар'єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання, гірничий транспорт, запчастини і комплектуючі, а також системи автоматизації та життєзабезпечення.

- III МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА «НАФТОГАЗЕКСПО - 2018» демонструє технології і обладнання для розвідки, видобутку, транспортування, переробки, зберігання та розподілення нафти та природного газу.

- ДІЛОВА ПРОГРАМА
Заходи Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, що зосередять увагу фахівців на підвищенні рівня енергетичної безпеки країни, впровадженні структурних реформ у паливно‑енергетичному комплексі України, модернізації підприємств і механізмах залучення інвестицій та інших актуальних питаннях.

- V ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СЕМІНАР ІНЖЕНЕРІВ‑ЕНЕРГЕТИКІВ
Присвячений кращим практикам енергозбереження та ефективного управління енергетичним господарством, застосуванню новітніх технологій і засобів для зниження енергетичних витрат, сучасному стану та найближчій перспективі української генерації електроенергії та кібербезпеці об'єктів ПЕК.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

За темою:

XVI Міжнародний форум «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»