IX Міжнародний Форум з енергетики для сталого розвитку

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 27 вересня 2018 Автор: НТСЕУ
IX Міжнародний Форум з енергетики для сталого розвитку

12-15 листопада 2018 року в Києві у КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а) проходитиме Дев'ятий Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку.

Організаторами Форуму виступають міжнародні організації ООН (UNECE, ECA, ECLAC, ESCAP, ESCWA), Кабінет Міністрів України та Міненістерство енергетики та вугільної промисловості України. Співорганізатором заходу є Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України.

В цьому році Форум буде стежити за рекомендаціями попередніх нарад - восьмим Міжнародним форумом з енергетики з метою сталого розвитку, що відбувся в червні 2017 року в Астані та Політичним форумом високого рівня зі сталого розвитку в липні 2018 року в Нью-Йорку. Він об'єднає початкову міністерську сесію з пленарними засіданнями і паралельними семінарами за чотирма основними напрямками:

Мета Форуму – надати унікальну можливість для розробників політики та експертів з різних частин енергетичного сектора, з тим щоб задуматися про наслідки швидкого  розвитку енергетичного переходу, який став новим нормальним, розглянути проведені до теперішнього часу заходи і домогтися подальшого прогресу в напрямку досягнення цілей сталого розвитку.

Форум буде включати V сесію Групи експертів ЄЕК ООН з енергоефективності та V сесію Групи експертів з поновлюваних джерел енергії.

Програма Форуму