IX Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку завершено

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 22 листопада 2018 Автор: Олександр Дупак
IX Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку

ПОДЯКА
від Громадської організації
«Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України»
учасникам 9-го Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку

НТСЕУ, співорганізатор IX Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку, дякує партнерам, у тому числі керівникам і провідним фахівцям Міненерговугілля України, НАЕК «Енергоатам», НЕК «Укренерго», ТОВ «Євромедія Компані», Київської міської організації роботодавців нафтогазової галузі та всім вітчизняним і міжнародним організаціям за плідну участь у підготовці Форуму, який вперше проведено в Україні під егідою Організації Об’єднаних Націй, Кабінетом Міністрів України і Міненерговугілля України.

У Форумі взяли участь представники Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, керівники і представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Європейської Економічної Комісії ООН, міжнародних фінансових організацій, Міністерств енергетики країн ЄЕК ООН (56 країн), керівники і фахівці міжнародних енергетичних корпорацій, провідних українських енергетичних компаній і наукових закладів, відомі державні і громадські діячі – загалом протягом 4-х днів проведення Форуму понад 900 осіб. Захід відзначився високим міжнародним рівнем, важливим політичним і економічним значенням підтримки концепції сталого розвитку на енергетичній світовій арені і в кожній країні.

Учасники Форуму презентували досягнення світовій енергетичній спільноті у вирішенні глобальних проблем, налагоджували ділові контакти з вищим керівництвом провідних міжнародних організацій та донорів.

Сподіваємося на продовження співпраці в майбутньому для вирішення актуальних проблем розвитку, надійної та ефективної роботи паливно-енергетичного комплексу нашої країни, плідної співпраці з міжнародною спільнотою.

З повагою і найкращими побажаннями

 

Віце-президент,
Г
олова Виконкому НТСЕУ
Заслужений енергетик України
О.С. Дупак

За темою:

Глобальні виклики у сфері енергетики

IX Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку. Сесії та семінари

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України – співорганізатор IX Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку.