Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Вітаємо з Днем Енергетикa!

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 20 грудня 2018 Автор: Олександр Дупак
Вітаємо з Днем Енергетикa!

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Важко знайти більш важливу галузь, аніж енергетична. Від злагодженої роботи енергетиків значною мірою залежить загальний потенціал країни, її подальший розвиток та соціальний рівень життя громадян.

Символічно, що саме взимку, в найкоротший день року, коли всі особливо потребують затишку в домівках, енергетики, забезпечуючи надійність та безперебійність енергопостачання промислових і побутових споживачів, відзначають своє свято.

Сьогодні Україна послідовно втілює низку заходів, кінцевою метою яких є досягнення енергетичної незалежності. Активно застосовуються новітні технології, впроваджується енергозбереження, будуються нові енергетичні об’єкти, покликані задовольнити потреби держави у енергоресурсах.

Важливе значення для визначення стратегічного вектору енергетичного розвитку України має також оновлення Енергетичної стратегії на період до 2030 року.

Особливі слова подяки нашим ветеранам-енергетикам, представникам старшого покоління, тим, хто виніс на своїх плечах тягар становлення і розвитку енергетики країни. Завдяки Вашому професіоналізму сьогодні безперебійно працює весь енергетичний комплекс держави.

Сподіваємося, що славні трудові традиції українських енергетиків передаватимуться наступним поколінням та стануть запорукою надійного функціонування паливно-енергетичного комплексу України в майбутньому.

У цей святковий день прийміть від Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України сердечні вітання та побажання міцного здоров'я, злагоди і благополуччя, нових звершень на благо енергетики нашої країни!

Щиро бажаємо натхнення в роботі, удачі та оптимізму, реалізації всіх проектів, на які покладаються Ваші надії.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

від імені Центрального правління
Науково-технічної спілки
енергетиків та електротехніків України
Олександр Дупак