Наймолодша володарка почесного звання «Заслужений енергетик України» – Ольга Буславець

Категорія: Новини Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2019 Автор: Олександр Дупак
Ольга Буславець

Відповідно до Указу Президента України Ользі Анатоліївні Буславець присвоєно почесне звання «Заслужений енергетик України».

Виконком Громадської організації «Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України» сердечно поздоровляє  шановану Товариством енергетиків  Ольгу Анатоліївну. Особливо відзначаємо, що серед усіх нагороджених жінок-енергетиків України за всі роки існування цієї нагороди Ольга Анатоліївна є наймолодшою під час присвоєння почесного звання «Заслужений енергетик України».

З пошаною до всіх нагороджених і побажаннями подальших успіхів на благо Держави і енергетики України.

Віце-президент - голова Виконкому НТСЕУ,
Заслужений енергетик України
О. Дупак

Довідка:
Буславець Ольга Анатоліївна закінчила енергетичний факультет Донецького державного технічного університету у 1997 році. Розпочала свою діяльність з 2000 р. в енергопостачальній компанії. В Міністерстві енергетики почала працювати з 2005 р. як головний спеціаліст Департаменту електроенергетики, з 2006 року на керівних посадах, в період 2015-2017 років очолювала його. З грудня 2017 р. за результатом конкурсу призначена на посаду генерального директора Директорату енергетичних ринків Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Кандидат технічних наук, Заслужений енергетик України.