Щорічна зустріч стейкхолдерів НЕК «Укренерго»

Категорія: Новини Опубліковано: П'ятниця, 08 лютого 2019 Автор: НТСЕУ
Щорічна зустріч стейкхолдерів НЕК «Укренерго»

Нещодавно члени Правління НТСЕУ були запрошені на Першу щорічну зустріч стейкхолдерів Укренерго. Серед запрошених, а це майже 200 осіб, усі зацікавлені сторони, від яких залежить робота Укренерго. Це представники усіх гілок влади, Наглядова рада та учасники ринку електроенергії, міжнародні інвестиційні організації, будівельно-монтажні організації, громадські організації, працівники Укренерго, ЗМІ тощо.

Дуже вдячні за запрошення та за отриману вичерпну інформацію про те, яких результатів досягла компанія за рік. У своєму виступі «10 кроків назустріч Європі – 2018»  директор НЕК «Укренерго» Всеволод Ковальчук розповів які реальні кроки до інтеграції з європейською енергетичною системою та сертифікації компанії як оператора системи передачі електроенергії європейського зразка зробила НЕК Укренерго, яких результатів досягла компанія за рік, пріоритети її розвитку на наступний.

Представник французької компанії «RTE international» Ніколя Бреам та представник німецької компанії «50 ГЕРЦ» Дірк Бірман наголосили на тому яку велику ефективну роботу провели усі підрозділи, кожен працівник Укренерго в забезпеченні надійності експлуатації магістральних електричних мереж та інтеграції електричної системи України з європейською енергетичною системою.

Голова Наглядової ради Укренерго Шевкі Аджунер високо оцінив шляхи компанії у проведенні реформи корпоративного управління, результати роботи прозорої системи закупівель та підтримав ті 10 ключових завдань, які стоять перед компанією, ті 10 кроків для наближення до європейських стандартів.

Підтримую плани проведення таких підсумкових зустрічей, такий масштабний корпоративний нетворкінг вражає.

P.S. КМУ затвердив і оприлюднив план синхронізації української енергосистеми з ENTSO-E.

З повагою

Віце-президент - голова Виконкому НТСЕУ
Олександр Дупак