Підписано угоду про співпрацю між Товариством польських електриків та НТСЕУ

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 11 липня 2019 Автор: НТСЕУ
НТСЕУ-Stowarzyszenie Elektryków Polskich

8 липня 2019 р. у Києві відбулося підписання рамкового договору про співпрацю між SEP (Stowarzyszenie Elektryków Polskich) та НТСЕУ.

Польських колег представляли президент SEP, д-р інж. Пьотр Шимчак та секретар Головного управління SEP, магістр інж. Александра Конклевска. З українського боку договір підписали віцепрезиденти НТСЕУ Олександр Дупак, голова Виконкому НТСЕУ, Олександр Кириленко, академік, директор Інституту електродинаміки НАН України.

Серед головних напрямків спільної роботи у договорі зазначено:

На пропозицію польської сторони було вирішено, зокрема, спільно підготувати проведення восени цього року у Львові урочистостей з нагоди 100-річчя SEP. Серед планованих заходів – обмін думками на полях наукового симпозіуму «Напрямки співпраці польських й українських електриків у господарській, науково-дослідной та об’єднавчій діяльності». Буде добра нагода обмінятися з польськими електриками думками про розвиток енергоринку, спільну роботу у об’єднаній електромережі Європи, перспективи участі наших країн у 4-й індустріальній революції «Industry 4.0» та розбудови електромереж 5-ї генерації «Grid 5G».

Запрошуємо представників підприємств ПЕК України пропонувати свої теми для обговорення та доповіді для виголошення на робочих групах симпозіуму.

З запитаннями та пропозиціями звертайтеся до НТСЕУ,
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. +38044-239-4773, +38044-278-4307 (факс)

Координатор із співпраці з SEP Євген Баранник,
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  +38050-412-69-79.

За темою:

Співпраця з польськими колегами