Захист від блискавки будівель і споруд

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 15 серпня 2019 Автор: Євген Баранник
Захист від блискавки будівель і споруд

19-20 вересня 2019 р. у Львові відбуватиметься науково-технічна конференція «Актуальні питання проектування, монтажу та підтримання експлуатаційної придатності систем захисту від блискавки будівель і споруд» та навчально-практичний семінар за чотирма частинами ДСТУ EN/IEC серії 62305:2012 «Блискавкозахист».

Організатори:

Український Союз пожежної та техногенної безпеки

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Технічний комітет стандартизації «Засоби техногенної безпеки будівель і споруд» (ТК 315)

за сприяння:

- ГО «Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України»

- Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського»

Місце проведення: Львівський державний університеті безпеки життєдіяльності за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська, 35.

У панельних дискусіях конференції будуть обговорені наукові дослідження та можливості українського сегменту глобальної системи блискавкопеленгації, наслідки заміни ДСТУ Б.В.2.5-38:2008 на ДСТУ EN/IEC серії 62305 «Блискавкозахист» та впровадження зміни 1 до ДБН В.2.5-56:2014, аспекти оцінювання відповідності та практика проведення державної експертизи проектів систем блискавкозахисту, буде дана оцінка контраверсійних систем із захисту від блискавки.

До участі у конференції запрошуються представники громадських організацій проектувальників, будівельників, енергетиків, споживачів, захисту дітей, об’єднань органів місцевого самоврядування.

Навчально-практичний семінар проводять відомі спеціалісти, які мають досвід проектування та монтажу, опрацьовують переклади міжнародних стандартів у ТК 315, беруть участь у міжнародних організаціях та конференціях щодо захисту від блискавки.

Детальна інформація розміщуватиметься на сайті УСПТБ.

Прийом заявок

Заявки на участь у конференції та семінарі, заповнені за формою (додається) приймаються електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або тел./факс: (044) 284-12-37 (38).

Реєстрація учасників – до 6 вересня включно!

Оргкомітет