Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Новий формат фахового спілкування

Категорія: Новини Опубліковано: Субота, 28 березня 2020 Автор: НТСЕУ
Енергетична безпека країни в умовах надзвичайної ситуації

Онлайн-зустріч: Енергетична безпека країни в умовах надзвичайної ситуації та подальший вихід із кризи.

Питання енергетичної безпеки є стратегічно важливим для країни, тож в умовах надзвичайної ситуації необхідно забезпечити безперервну діяльність паливно-енергетичної індустрії.

Європейська Бізнес Асоціація рада запросити Вас на онлайн-зустріч «Енергетична безпека країни в умовах надзвичайної ситуації та подальший вихід із кризи». Також під час зустрічі відбудеться презентація новоствореного Комітету Асоціації з енергетики.

Учасники дискусії обговорюватимуть необхідні рішення, на які очікують ключові гравці енергетичного сектору України від представників влади у поточній ситуації. Зокрема, можливість не застосовувати деякі санкції для компаній та запровадити мито на імпорт електроенергії для країн, що не є членами європейського Енергетичного Співтовариства. Також ми розглянемо реформу ринку електроенергетики та низку регуляторних змін в контексті потенційних шляхів подолання кризи. Крім того, у зв’язку з початком роботи нового Комітету з енергетики поговоримо також про цілі та плани роботи компаній на даній платформі.

Онлайн зустріч запланована на 31 березня, 14:00 і буде доступна на ресурсі Zoom.us.

Посилання на трансляцію буде доступне після реєстрації.

Будь ласка, зверніть увагу, що попередня реєстрація обов’язкова і тільки зареєстровані учасники будуть повідомлені про будь-які можливі зміни в розкладі.

 

Подробиці та реєстрація