Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Створено навчально-науковий інститут атомної та теплової енергетики КПІ ім. Ігоря Сікорського

Категорія: Новини Опубліковано: Вівторок, 05 липня 2022 Автор: НТСЕУ
ТЕФ

 

Відповідно до наказу та згідно з рішенням Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського з 01.07.2022 реорганізовано теплоенергетичний факультет у навчально-науковий інститут атомної та теплової енергетики КПІ ім. Ігоря Сікорського.

В навчально-науковому інституті атомної та теплової енергетики КПІ ім. Ігоря Сікорського створено науково-дослідний центр надійності та безпеки АЕС та навчально-науковий центр підтримки ядерної захищеності.

На базі кафедри автоматизації проектування енергетичних процесів і систем створюються кафедра інженерії програмного забезпечення в енергетиці та кафедра цифрових технологій в енергетиці.

На базі навчально-наукової лабораторії кібер-енергетичних систем, навчально-наукової лабораторії комп'ютерного моделювання та моніторингу довкілля, навчально-наукової лабораторії програмного забезпечення розподілених систем, навчально-наукової лабораторії комп'ютерного моделювання динамічних процесів та систем, навчально-наукової лабораторії методичного забезпечення інтернет технологій в енергетиці, навчально-наукової лабораторії комп'ютерно-інтегрованих технологій, міжфакультетської навчально-наукової лабораторії Смарт БіоЕнерджі створити навчально-наукову лабораторію кібер-енергетичних систем, навчально-наукову лабораторію комп'ютерного моделювання в енергетиці, навчально-наукову лабораторію методичного забезпечення інтернет технологій в енергетиці та науково-дослідну (експериментальну) лабораторію процесів в енергетичному обладнанні.

Очолив інститут професор кафедри атомної енергетики Письменний Є. М.

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України вітає Євгена Миколайовича та колектив новоствореного інституту і бажає, щоб реорганізація пішла на користь енергетичної галузі.

Нагадаємо, що Євген Письменний багато років є віце-президентом нашої спілки.