IV науково-практична конференція в Славсько

Категорія: Публікації Опубліковано: Понеділок, 07 березня 2016 Автор: Ірина Мота
Сучасні методи аналізу усталених режимів електричних мереж та стійкості електроенергетичних систем

Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України, Львівська Регіональна НТСЕ України (упорядник), згідно плану роботи НТСЕ України на 2016 рік разом з Міненерговугілля України, ДП НЕК «Укренерго», НУ «Львівська політехніка», ТзОВ «ЕЛЕКС» та НВ «Інфотех» провели IV науково-практичну конференцію «Сучасні методи аналізу усталених режимів електричних мереж та стійкості електроенергетичних систем. Новітні досягнення у проведенні тренажерної підготовки оперативно-диспетчерського персоналу», яка відбулася 22-26 лютого 2016 р. в с.м.т. Славсько Львівської обл. в пансіонаті «Славський».

У конференції взяли участь фахівці центральних диспетчерських служб, служб релейного захисту та автоматики ДП НЕК «Укренерго», енергосистем, обленерго, ДП НАЕК «Енергоатом», ДТЕК, ТЕС, проектних інститутів, залізниці та інш.

Метою конференції було:

З доповіддю «Сучасний стан інформаційного забезпечення в електроенергетичній галузі України» виступив Олефір Дмитро Олександрович, начальник управління ДП НЕК «Укренерго», заступник головного диспетчера.

Про «Програмний комплекс «ДАКАР ЕЛЕКС» як новий рівень інформаційного забезпечення інтелектуальних електроенергетичних систем» виступив Коновал Володимир Семенович, к.т.н., доцент, НУ «Львівська політехніка», ТзОВ «ЕЛЕКС» Достатню увагу фахівці приділили темі проведення тренажерної підготовки оперативно-диспетчерського персоналу.

На конференції було заслухано більше 20 доповідей. В конференції взяли участь майже 50 фахівців енергопідприємств України та наукових закладів.

Фотохроніка

Рішення Конференції

Ірина Мота,
заст. голови Львівської Р НТСЕУ