Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

XII науково-практична конференція «Підвищення енергоефективності та надійності енергосистем і електромереж України»

Категорія: Публікації Опубліковано: Вівторок, 10 травня 2016 Автор: Тетяна Бєлікова
Підвищення енергоефективності та надійності енергосистем і електромереж України

27-28 квітня 2016 у Харкові відбулася традиційна науково-практична конференція «Підвищення енергоефективності та надійності енергосистем і електромереж України», упорядником якої виступило Харківське регіональне товариство НТСЕУ.

У конференції взяли участь 40 фахівців з Міненерговугілля України, ДП НЕК «Укренерго», ПАТ «Завод Южкабель», НТУ "ХПІ", НУ «Львівська політехніка», Інституту технічних проблем магнетизму НАН України, ТОВ «ОБО Беттерманн Україна», ДніпроВНІПІенергопром, ВКФ МОЛНІЯ, енергетичних, проектних та експлуатуючих організацій.

З доповіддю «Щодо перегляду СОУ-Н МЕВ 40.1-37471933-49:2011 «Проектування кабель-них ліній напругою до 330 кВ. Настанова» виступив Квіцинський Анатолій Олександрович, заступник начальника ВП НТЦЕ ДП НЕК «Укренерго».

Про «Порядок вибору SPD для захисту внутрішніх мереж 0,4 кВ об’єктів енергетичного комплексу та ліній телекомунікації» доповів Бараннік Євген Яковлевич, продукт-менеджер «ОБО Беттерманн Україна»

Загалом на конференції було заслухано більше 30 доповідей згідно з Програмою, у яких розглянуті питання підвищення ефективності, надійності і безпеки експлуатації енергосистем та електричних мереж, виробництва і застосування кабельної продукції енергетичного призначення, електропостачання власних потреб теплових, газотурбінних та парогазових електростанцій, захисту об’єктів енергетики від блискавки за стандартами EN, руйнування арматури залізобетонних опор струмами замикання на землю в мережах з ізольованою нейтраллю та багато інших.