Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку в Україні

Категорія: Публікації Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 Автор: НТСЕУ
IX Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку

Під егідою Організації Об’єднаних Націй Кабінетом Міністрів України і Міненерговугілля України 12-15 листопада 2018 року в м. Києві в КВЦ «Парковий» вперше в Україні проведено 9-й Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку.

У Форумі взяли участь представники Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, керівники і представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Європейської Економічної Комісії ООН, міжнародних фінансових організацій, Міністерств енергетики країн ЄЕК ООН (56 країн), керівники і фахівці міжнародних енергетичних корпорацій, провідних українських енергетичних компаній і наукових закладів, відомі державні і громадські діячі - загалом протягом 4-х днів проведення Форуму більше 900 осіб. Захід відзначився високим міжнародним рівнем, важливим політичним і економічним значенням підтримки концепції сталого розвитку на енергетичній світовій арені і в кожній країні.

Участь у Форумі – це унікальна можливість для зацікавлених організацій та компаній долучитися до вирішення глобальних проблем, презентувати свої досягнення світовій енергетичній спільноті, а також налагодити ділові контакти з вищим керівництвом провідних міжнародних організацій та донорів.

З метою належної організації підготовки та проведення 9-го Міжнародного форуму Оргкомітетом було прийнято рішення про залучення Громадської організації «Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України» (НТСЕУ) до організації та проведення Форуму в статусі «Співорганізатор» (лист Міненерговугілля України № 05/18-7846 від 24.09.2018).

Дякуємо партнерів НТСЕУ, у тому числі керівників і провідних фахівців Міненерговугілля України, ТОВ «Євромедія Компані», ДП «НАЕК «Енергоатам», ДП «НЕК «Укренерго», Київська міська організація роботодавців нафтогазової галузі та багатьох інших вітчизняних та міжнародних організацій.

Сподіваємося на продовження співпраці в майбутньому для вирішення актуальних проблем розвитку, надійної та ефективної роботи паливно-енергетичного комплексу нашої країни, плідної співпраці з міжнародною спільнотою.

З повагою і найкращими побажаннями

Віце-президент,
Голова Виконкому НТСЕУ
Заслужений енергетик України
О.С. Дупак

За темою:

Глобальні виклики у сфері енергетики

IX Міжнародний форум з енергетики для сталого розвитку. Сесії та семінари

Програма. День 1

Програма. День 2

Програма. День 3

Програма. День 4