Громадська рада при Міненерговугілля окреслила завдання на 2018 рік

Категорія: Новини Опубліковано: Четвер, 25 січня 2018 Автор: НТСЕУ

24 січня 2018 відбулося засідання Громадської ради при Міненерговугілля, у якому взяли участь члени Центрального правління НТСЕУ Зиновій Буцьо, Олександр Дупак, Юлій Куцан та ін.

Галина Карп від імені Міністра Ігоря Насалика подякувала за роботу та співпрацю і наголосила, що Міненерговугілля цінує досвід членів Громадської ради та готове підтримати позитивні ідеї та напрацювання.

Голова Громадської ради Семен Поташник, у виступі наголосив про системну роботу Громадської ради та зазначив, що Громадська рада робить усе можливе, щоб сприяти у вирішенні завдань реформування енергетичного сектору України.

У ході засідання голови комісій Громадської ради прозвітували про свою діяльність та окреслили низку проблем в енергетичній сфері, які потребують нагального розв’язання.

У виступах обговорено питання щодо співпраці Громадської ради та Міненерговугілля, розгляду та врахування пропозицій Громадської ради, надано також пропозиції щодо посилення впливовості Громадської ради та результативності її засідань, подальшої роботи з питань енергоефективності, уважного підходу до науки та комунікацій з громадськістю.

За підсумками засідання Перший заступник Міністра Г. Карп запросила учасників зустрічі до подальшої співпраці та запропонувала надавати пропозиції щодо підвищення економічної ефективності роботи галузі, які буде опрацьовано фахівцями Міністерства.

Міненерговугілля