Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Про ринок електричної енергії на науково-практичній конференції в Кам’янець-Подільському

Категорія: Новини Опубліковано: Субота, 05 вересня 2020 Автор: Ірина Мота
Науково-практична конференція «Про впровадження Закону України «Про ринок електричної енергії» та вдосконалення функціонування системи ринку», Кам’янець-Подільск, 17–20 серпня 2020

 

Організатори науково-практичної конференції «Про впровадження Закону України «Про ринок електричної енергії» та вдосконалення функціонування системи ринку» обрали чудове місто в «зеленій зоні» щодо рівня захворювання COVID19 – Кам’янець-Подільський, у якому з 17 по 20 серпня 2020 року і відбувся захід.

На конференції розглядався сучасний стан енергетики та енергоринку, інформаційного  забезпечення та моніторингу безпеки постачання електроенергії в новому ринку електроенергії України, договірне забезпечення ринку, прогноз та структура покриття добових графіків потужності. Крім того, було приділено увагу питанням інтеграції в європейську енергосистему (вимоги, проблеми, необхідні заходи).

У конференції, упорядником якої була Львівська Регіональна НТСЕ України, взяли участь представники НЕК «Укренерго», Укргідроенерго, Асоціації «СІГРЕ-Україна», Вінницького НТУ, Хмельницький НУ, НУ «Львівська політехніка». При цьому, понад 30 фахівців були присутні безпосередньо, а 10 – онлайн.

Під час проведення конференції учасники відвідали Дністровську ГЕС та ГАЕС. В межах культурної програми було знайомство з архітектурними та історичними пам’ятками Кам’янець-Подільського.

З  досвіду минулих конференцій, що проводились наживо, слід відмітити, що доповіді онлайн мають певні недоліки, пов’язані з відсутністю прямих контактів та неформального обговорення. Сподіваємося, що ці незручності буде усунено після перемогою над пандемією.

Незабаром буде оприлюднено рішення конференції.

Про впровадження Закону України «Про ринок електричної енергії» та вдосконалення функціонування системи ринку

Фотохроніка