Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Тематичний випуск журналу «Енергетика та електрифікація»

Категорія: Публікації Опубліковано: П'ятниця, 27 серпня 2010 Автор: НТСЕУ

Енергетика та електрифікаціяВийшов з друку черговий номер журналу «Енергетика та електрифікація» (№7, 2010), у якому наведені матеріали громадських слухань про практичні аспекти інтеграції ОЕС України з енергосистемами Європи, які було проведено за ініціативи Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України, Громадських рад при Мінпаливенерго, Мінприроди та НКРЕ України.

На Громадських слуханнях розглянуто проект Концепції Державної цільової програми інтеграції Об’єднаної енергетичної системи України до об’єднання енергосистем європейських держав, проблеми законодавчого та нормативно-правового забезпечення конкурентоспроможності електроенергетики України, використання транспортних можливостей держави з урахуванням енергетичного потенціалу і вигідного географічного розташування України.

 

Серед авторів публікацій Лучніков В.А., Борисов М.А, Праховник А.В., Скляров В.Ф., Ущаповський К.В., Запайщиков К.В., Туранов Г.Ю., Савченко Е.В., Кононенко М.О. та інші провідні фахівці енергетичної галузі.

Крім того, журнал знайомить читачів з діяльністю НТСЕУ, яка цього року відзначає своє 130-річчя. З нагоди ювілею наведені історичний екскурс, оглянуті науково-технічні та інформаційно-аналітичні дослідження Спілки, її внесок у формування науково-технічної та нормативно-правової політики, а також міжнародна діяльність НТСЕУ.