Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

НТТ – регіональне, вирішення проблем – загальнодержавне

Категорія: Публікації Опубліковано: П'ятниця, 12 листопада 2010 Автор: Тетяна Бєлікова

ЮжкабельХарківське регіональне науково-технічне товариство енергетиків та електротехніків розпочало свою діяльність у 1932 році.

Товариство, яке нині очолює голова правління Василь Карнушенко, к.т.н., заступник генерального директора Заводу «Южкабель», проводить щорічні науково-технічні семінари та конференції з найбільш актуальних проблем електроенергетичної галузі.

Особливо можна відзначити семінар «Нормування енергоспоживання на підприємствах Харкова та області» і науково-практичну конференцію «Стан електричних мереж обленерго та основні напрями підвищення їх ефективності, зменшення втрат електроенергії в мережах», яка проводиться вже сім років. На конференції розглядаються питання експлуатації електромереж, нормування і зниження втрат електро­енергії, програми оптимізації роботи енергокомпаній, особливості проектування та експлуатації кабельних ліній напругою 110-330 кВ із зшитого поліетилену тощо.

Щорічно на науково-практичній конференції розглядаються питання щодо удосконалення нормативної документації. Зокрема цього року розглядатимуться зміни до деяких глав ПУЕ.

Тетяна Бєлікова,
вчений секретар Харківського регіонального НТТ
енергетиків та електротехніків