Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

Взаємодія SEP та НТСЕУ

Категорія: Новини Опубліковано: Неділя, 05 червня 2022 Автор: НТСЕУ
Євген Баранник

 

У ці важкі часи воєнного лихоліття мільйони громадян України знайшли прихисток у гостинній Польщі. З вдячним словом звернувся до учасників підсумкового засідання ІІІ-го Конгресу електрики Польщі (25.04.2022) у Варшаві голова контрольно-ревізійної комісії НТСЕУ Євген Баранник.

Теплі відносини НТСЕУ та Асоціації електриків Польщі (SEP), закріплені у Договорі про співпрацю, допомогли 2019 року у Львові урочисто відзначити сторіччя з дня заснування SEP.

Тепер польські електрики звернулися до постачальників і виробників електротехнічної продукції з закликом – надати доброчинну допомогу у відновленні зруйнованих агресором електричних мереж.

На шляху України до ЄС взаємодія SEP та НТСЕУ сприятиме прогресивним змінам у обох країнах.

25.05.2022 член Центрального правління SEP Boleslaw Palac запросив Євгена Баранника, якого призначено відповідальним за реалізацію угоди від НТСЕУ, бути присутнім у статусі гостя на звітно-виборній конференції місцевої організації SEP у місті Кросно.

На заході пан Баранник, як голова Українського комітету захисту від блискавки при НТСЕУ, презентував  «Методики вибору та застосування пристроїв захисту від імпульсних перенапруг у мережах живлення 0,4 кВ». Від імені українських енергетиків він подякував присутнім за дієву допомогу.