Огляд пресиІнформаційно-аналітичні випуски НТСЕУ про стан та перспективи паливно-енергетичного комплексу України

forumЯк уникнути типових помилок за проєктування та монтажу фундаментних уземлювачів. 15.09.2023 11:00

5EXX Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е»

17-19 жовтня 2023 року

У Києві пройшов форум «Електричні мережі України 2023»

Категорія: Публікації Опубліковано: Четвер, 28 вересня 2023 Автор: НТСЕУ
Електричні мережі України 2023

 

27 вересня 2023 року у Києві відбувся спеціалізований воркшоп і форум "Електричні мережі України 2023".

Захід відбувся за підтримки АТ "Українські розподільні мережі", ТОВ "НВП "Вольтен" та інформаційної підтримки Енергореформи та UA.NEWS і включав три основні частини: воркшоп, форум і презентації компаній-учасників воркшопу.

Воркшоп

В рамках воркшопу компанії-партнери мали можливість презентувати свою діяльність та продукцію. Кожна компанія мала відведений простір для розміщення рекламних матеріалів та інформаційних стендів. Поруч з промозонами були розташовані столи, де представники компаній змогли безпосередньо спілкуватися з учасниками воркшопу, знайомити їх з ключовими напрямками діяльності, інноваційними рішеннями та продукцією.

Форум

Форум зосередився на актуальних питаннях енергетичної галузі й включав дві панельні дискусії. Перша панель, "Енергетична безпека та стабільність: виклики та рішення", розглядала питання кібербезпеки, регуляторної політики та нагляду в контексті електричних мереж. Друга панель, "Європейська інтеграція та інновації в енергетиці України", фокусувалася на європейському досвіді, технологіях та охороні праці.

Учасники дискусій обговорили ключові виклики та можливості для розвитку енергетичної системи України.

Презентації компаній-учасників

Після панельних дискусій представники компаній-учасників воркшопу мали можливість виступити з презентаціями, розповісти про свої компанії, ключові напрямки діяльності та інноваційні рішення. Це відмінна платформа для обміну досвідом, залучення нових партнерів та клієнтів.

Форум "Електричні мережі України 2023" став важливою платформою для обміну досвідом та ідеями між професіоналами в галузі енергетики.